FordFusionClub.com banner
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
596 Posts
Discussion Starter · #1 ·
So I bought the fog lights from partscheap.com
and was trying the install them last night by hooking up the wiring to the head lights so the fogs will be on every time my head lights are on.

After burning and cutting myself I figured that something is not right...
the problem was that the lights will not work then the fogs are hooked up, but if the light bulb from the head light was not in then the fog to turn on and same goes vise versa.... it is as if when both fogs and low beam light bulbs are in and connected it would creat some sort of a short in the circuit and therefore won't let both light up....

I'm really upset about this and hoping that there is a solution to this...
has anyone here hooked up a set of fogs on their S or SE models yet?
or anyone that has any clue on what could be wrong....

P.S.
I know I got my + and - connected correctly...
 

·
Registered
Joined
·
103 Posts
I wired mine on my SE into the side marker lamps, each side wired seperately, works GREAT, I have them on all the time. The wiring is fine.
 

·
Registered
Joined
·
596 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Great, do you have a picture of your fogs on?
 

·
Registered
Joined
·
596 Posts
Discussion Starter · #6 ·
[quote author=alrob25 link=topic=48058.msg752147#msg752147 date=1149409842]
I think he is asking if you have pictures of how you wired them to the side marker lamps.
[/quote]


Nah, just wanted to see what would my final product look like.. but that would only spoil the fun...
anyways, I did it.. and it looks awesome!!

 

·
Registered
Joined
·
596 Posts
Discussion Starter · #8 ·
Thanks,
all I have left to do is get a set of 8000K HID kit for my low beams
 
1 - 9 of 9 Posts
Top