Remote Start not working! - FordFusionClub.com : The #1 Ford Fusion Forum


FMVPerformance.com is the premier Ford Fusion Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
Thread Tools
Old 02-09-2011, 01:36 AM   #1
desire68
Moped Rider
 
Join Date: Feb 2011
Location: Victoria, British Columbia
Posts: 19
Default Remote Start not working!

So i now have two IKT's and they were reprogrammed with a totally different program form the original which i totally understand but now my remote start does not work. I feel that the remote start fobs will need to be reprogrammed but is it something that Ford has to do or is there a sequence that i can use to sync them to my new programmed system?
Help,
Mike.
desire68 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-09-2011, 09:10 PM   #2
pfitchie
Banned
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 97
Default Re: Remote Start not working!

what year is your car? factory rs system? Need some details mate.
pfitchie is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2011, 10:27 PM   #3
desire68
Moped Rider
 
Join Date: Feb 2011
Location: Victoria, British Columbia
Posts: 19
Default Re: Remote Start not working!

Sorry about that. It's a 2008 Fusion SEL AWD with factory RS. I went back to the Steelership and it turns out that when they reprogrammed my keys, they forgot to check the box in the menu for remote start. Turned out to be a 2 minute free job so all is well now. On a side note, i was driving behind my wife yesterday and she was in the Fusion. I noticed that a few of the led's were out in the lid spoiler brake light. My question is can i just repair it or will i need a new led housing? These little things really bug me.
Cheers,
Mike.
desire68 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2011, 10:41 PM   #4
pfitchie
Banned
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 97
Default Re: Remote Start not working!

might want to post that in a new topic, I'm not familiar with the taillight setup
pfitchie is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2011, 10:43 PM   #5
desire68
Moped Rider
 
Join Date: Feb 2011
Location: Victoria, British Columbia
Posts: 19
Default Re: Remote Start not working!

Ok, will do.
Cheers.
desire68 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  FordFusionClub.com : The #1 Ford Fusion Forum > Ford General Discussion > Ford Fusion / Mercury Milan / Lincoln Zephyr & MKZ

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 06:18 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.